ORDU / ALTINORDU - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da çoşkuyla kutlandı. Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bugün  herkese kutlu olsun.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı münasebetiyle hazırlanan program coşku ve gurur ile icra edildi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı'nda öğrencilerimiz hazırlamış oldukları şiir, gösteri ve koro çalışmalarıyla bizlere Çanakkale ruhunu tekrar yaşattılar.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek  ve  Şube Müdürümüz Ömer Medin Okulumuzu  ziyaret ederek , Bayrak törenine katıldı. Müdürümüz, bayrak töreni sonrasında öğretmenlerimizle öğretmenler odasında toplantı yaptı. Toplantıda okulumuzda yürütülen proje çalışmaları, eğitim öğretim faaliyetleri ile sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler değerlendirildi. Toplantının ardından sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerimizle sohbet edip görüşlerini dinledi, Okulumuzun kütüphane ve kantin birimlerinde incelemelerde bulundu. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunan  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube müdürümüze teşekkür ederiz.

Şbt

21 Şubat 2024 Çarşamba günü yapılan okul sporları oryantiring yarışmalarında Fatih İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar İl Birincisi, Küçük Erkek  İl 2. si, Yıldız Erkekler  İl 3. sü, Küçük Kızlar İl 3. sü olmuştur.

Bireyselde ise;

Tuana Özel İl 1.si

Miraç İnan İl 2. si

Asude Ercan İl 2. si

Hasan Sacit Turan İl 4. sü olarak büyük bir başarıya imza atmışlar ve yıldız kız takımımızla beraber Erzincan ilinde yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı I.dönemi karne töreni yapıldı. Karnelerini alan ve kısa bir tatile girecek olan öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onaltı gün sürecek olan yarıyıl tatilinde öğrencilerimize sağlık,sıhhat ve mutluluk dileriz.

Ock

Okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerinin katkısı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "15 Temmuz Özel Sayısı" adı altında okul gazetesi hazırlanmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Etkinlikleri

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılını okulumuzda yaptığımız coşku dolu bir törenle kutladık.Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'mızın okunması ile başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, ödül töreni, şiirler, gösteriler ve orotoryo çalışması ile sona erdi.Ayrıca okul müdürümüz Hayati ÇELİKKOL, öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyet il programındaki kutlamamalara ve tören yürüyüşüne katıldılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenlendi. Fatih İmam Hatip Ortaokulu tarafından Hz. Ömer Camii'nde düzenlenen programa;  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, okulumuzun yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. Müdürümüz program sonrasında Fatih İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Kendileriyle sohbet edip görüş ve önerilerini dinledi.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi okulun ilk günü ilköğretim haftasını kutladık.Okul müdürü Hayati ÇELİKKOL'un konuşmaları, öğrenci konuşması ve şiirlerle devam eden kutlama programı çiçek takdimi ile sona erdi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açılış konuşması EBA üzerinden izlendi.Ardından gündem maddlerine geçilerek yeni eğitim-öğretim yılı için kararlar alındı.

May

Okulumuz bahçesi bank ve kamelyalarla zenginleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerimiz için daha sağlıklı ve huzurlu ortamlar oluşturuldu.